NYA FÄRGER

Den nya Dekton®-sortimentet utökas med intressanta nyheter. Livfulla färger, unika färger som transporterar oss från outforskade platser till de mest trafikerade gatorna i "the Big Apple". Andra för oss tillbaka till tidernas begynnelse och det som bebodde jorden vid den tiden. En kombination av rymdpromenad och återresa i tid, lika ärlig i framtid som med sitt ursprung med dessa nya återvunna färger.

Qatar

XGloss Basiq

Det framkallar intensivt känslan av beige sand och lugnet samt skönheten i ett ökenlandskap. En ren färg som ger naturlighet och värme till alla utrymmen. Perfekt att kombinera med alla typer av material.

Dekton Qatar
Dekton Manhattan

Manhattan

XGloss Basiq

Djup och lysande grå. Under ytan finns en kärna i det mest levande och stadslika cementutseendet. Denna färg kommer att ge en modern och funktionell "air" till alla miljöer. Idealiskt för att skapa kontraster med andra färger och texturer.

Fossil

Natural Collection

Teturerad grå sten med fossila organismer som tar oss tillbaka till antiken. Detta naturliga marmorerade uttryck till alla utrymmen, och ger inte bara skönhet utan också unikhet och personlighet.

Dekton Fossil
Dekton Nayla

Nayla

Natural Collection

Vit matt formula som bringar klarhet och bredd till vilket utrymme som helst. En förening av 100% återvunna element. Perfekt för att bygga fulla av ljus, tidlösa och mycket livliga.

Vienna

XGloss Basiq

Vitt strösocker ljus som ger klarhet och bredd till något utrymme. En förening 100% återvunnet element. Perfekt för att bygga miljöer fulla av ljus, tidlösa och mycket livliga.

Dekton Vienna

Pin It on Pinterest

Share This