De som arbetar med modern konstruktion förstår att en fasad, som en del av ett övergripande skal, inte bara är ett visuell uttalande, men också en viktig influens som skyddar en väggs strukturella komponenter, energieffektiviteten i byggnaden och hälsan hos dem inuti. En noggrant utformad byggnads skal kan göra en ny byggnads funktion mer effektivt för dess ägare, dess invånare och miljö, samt förändra utseendet och prestandan för en befintlig struktur.

Ventilerad

Ventilerad

En ventilerad fasad är en högpresterande lösning för att bygga inkapslingar som drar nytta av mekaniska förankringselement. Via anslutningar mellan fasadmaterialet och den mekaniska monteringen ges dimensionerande laster som överförs tillbaka till den strukturella väggen, vilket ger en trygg och säker fasad.

Bunden

Bunden

För fasader monterade med fästmassa är det mycket viktigt att välja rätt massa. Mekaniska omtag kan också användas där det behövs.

Väggsystem-gardin

Väggsystem-gardin

Spandrel Dekton-paneler används i stället för glasningsenheter i gardin- väggsystem där det är nödvändigt för att dölja kanterna av golvplattor, takdetaljer, isolering och andra byggnadselement .

EGENSKAPER SOM GÖR DEKTON TILL DET PERFEKTA FASADMATERIALET

  • Format: 320 cm x 144 cm.
  • Tjocklek: 12 mm och 20 mm.
  • Utmärkt dimensionell stabilitet
  • Frost- och upptiningsbeständighet
  • Färgstabilitet
  • Oändliga designmöjligheter med format, detaljer, fogar, färger etc...

EGENSKAPER

ENERGI-BESPARING

ENERGI-BESPARING

LJUD-ISOLERING

LJUD-ISOLERING

HÄLSA:

HÄLSA:

UNDVIKER VÄRMEBRYGGOR OCH KONDENS

SKYDD MOT VATTENLÄCKAGE

SKYDD MOT VATTENLÄCKAGE

SKYDD AV BÄRANDE VÄGG

SKYDD AV BÄRANDE VÄGG

VÄRME-ISOLERING

VÄRME-ISOLERING